ŞANLIURFA / SURUÇ - Suruç Borsa İstanbul Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Borsa İstanbul Ortaokulu

Mrt

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Burak Zengin ve öğrenciler Oryantiring etkinliği gerçekleştirdiler.

Bu güzel etkinlik için Beden Eğitimi Öğretmenimiz Burak ZENGİN'e çok teşekkür ederiz. Ellerinize ve emeklerinize sağlık öğretmenim.

Ara

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Ara

Okulumuz 5. ve 6. sınıflar bu haftalarda çok heyecanlı....

Kas

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavının 2 Haziran 2024 Pazar günü yapılacağını açıkladı.

Kas

Ekm

Şanlıurfa Suruç’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet’in 100. yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Ekm

Şanlıurfa Suruç ilçesinde yapılacak olan 29 Ekim kutlamaları için genel prova düzenlendi.

Ekm

Okulumuz beden eğitimi öğretmeni Burak ZENGİN okulumuzda futbol turnuvası düzenledi.