ŞANLIURFA / SURUÇ - Suruç Borsa İstanbul Ortaokulu

Etiket Sonuçları: Fen

Ekm

Okulumuz fen bilimleri  öğretmenlerinden Reşat AKTAŞ (Fenci Reşat) LGS grubu öğrencilerine branş deneme sınavı yaptı. Yapılan deneme sınavı sonucunda ilk 20'ye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Öğrencilerimizin ödülleri Suruç Anadolu Lisesi beden eğitimi öğretmeni sayın Hamit GÖÇER hocamızdan geldi. HAmit hocamızın okulumuza gönderdiği 30 adet yeni nesil matematik kitabı öğrencilerimize takdim edildi. Başata öğrencilerimizi destekleyen, ödüllere motive etmemizde destek olan Hamit öğretmenimize, öğrencileri için her zamaan her türlü emeği gösteren okulumuz öğretmenlerinden Reşat öğretmenimize ve her zaman öğretmen ve öğrencilerinin destekçisi olan okul idaremize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda LGS'ye hazırlanan 8. Sınıf öğrencilerimize okulumuz öğretmenlerince ders bitiminde gönüllü olarak etüt-soru çözümü yapılıyor. Her gün farklı derslerden etütlerin gerçekleştirildiğimokulumuzda bugün fen bilimleri etüdü var. Etüdü gerçekleştiren okulumuz öğretmenlerinden Fen Bilimleri öğretmenimiz Sinan ÇALIŞICI'ya teşekkür ederiz.

Ara

Sınava hazırlanmakta olan 8. sınıf öğrencilerimizle birebir koçluk eğitimimiz başlamıştır. Hedefimiz bu zorlu yolda öğrencilerimizin her zaman yanında olup streslerini azaltmak ve çalışma yöntemlerine ışık tutmaktır. Okulumuz öğretmenlerinden Reşat Aktaş ve Sinan Çalışıcı'da bu bilinçle koç ogrencileriyle ilk çalışmasını yaparak LGS ile ilgili çalışma programlarını , test takip çizelgeleri ve denemeler ile ilgili bilgilendirme yaptılar. Ögretmenlerimiz bir sonraki hafta  rehberlik öğretmeni eşliğinde öğrencilerin velileriyle tanişma ve çalışma alanlarını görme açısından ev ziyaretleri yapacaklarını açıkladı.