ŞANLIURFA / SURUÇ - Suruç Borsa İstanbul Ortaokulu

Suruç Borsa İstanbul Ortaokulu

Dikili Mahallesi Asya Sokak No 16 Suruç/Şanlıurfa
Vizyon
Okullar; çocuklarımızın geleceği için altın değerlerin bulunduğu nadir mekanlardır. Öğrencilerimize bu değerleri kazandırmak için eğitim iş görenleri olarak bütün dinamiklerimizi harekete geçirip yüksek performans ortaya koyarak; Atatürkçü, bilimsel ve çağdaşlık erdemlerine ulaşmış öğrenciler yetiştirmek için inançlı ve kararlıyız. Suruç´un en iyisiyiz. Türkiye´nin de en iyisi olacağız
Misyon
Öğrencilere, bilgi çağında gereksinimlerini giderecek doğrultuda bilgili, becerikli, araştıran, sorgulayan, değerlendiren, kendine güvenen, çalışmayı seven bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve bu davranışları kazandırmak için varız.
Başarılar
2021-2022 Eğitim Öğretim yılında 54 öğrencimiz LGS´de üstün başarı göstererek nitelikli okula yerleşti. 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında ..... öğrencimiz LGS´de üstün başarı göstererek nitelikli okula yerleşti.
07.00 - 12.20 Birinci Öğretim 12.35 - 17.50 İkinci Öğretim
Şehiriçi Dolmuşlarla gidilebilir. Genellikle yürüme yolu tercih ediliyor.
Servis yoktur
Suruç-Merkez